La nit

Dormpetitadef


Com cada nit, una mare acompanya la filla a l’habitació i l’ajuda a ficar-se al llit... I, com cada nit, la mare explica un conte que farà possible entrar sense por en el món dels somnis.

 


Contedenit


Un nen, la nit, els somnis...I una mare disposada a que el seu fill sigui el protagonista de les històries més increïbles a través de les paraules i les imatges d'un conte.


Santjoandef


La nit de Sant Joan és una de les més especials de l'any. Aquest llibre forma part d'una col·lecció que combina il·lustració i fotografia i que dóna a conèixer les principals celebracions del nostre calendari tradicional.


Maietadef


El cuquet, el cargol, la formiga, l'ocell, la cuca de llum, la libèl·lula, l'aranya, els grills, la papallona, el mosquit, la granota,i la puça són els amics de la marieta... i de tothom qui escolti les seves anècdotes.


Concertnitdef


Les bestioles del bosc són les protagonistes d'aquest conte de Joaquim Carbó. Vencent totes les dificultats, munten un concert de nit on cada una d'elles té el seu paper, millor dit, la seva partitura.


Lanitdef


Fantàstic llibre-objecte de Comediants, que conté desplegables, efectes òptics, jocs, diferents materials, fulles fora del text, etc.


1001def


Sota el títol "Les mil i una nits" es recullen els millors contes de la tradició àrab, persa i asiàtica. Les adaptacions per als més petits de molts d'aquests contes han esdevingut clàssics de la literatura infantil universalment reconeguts, però també segueixen fascinant lectors de totes les edats i condicions.

Aquesta selecció ha estat realitzada per Wafa’ Tarnowska, autora d'oigen libanès que amb les seves obres, Wafa’ crear ponts importants entre el món occidental i l'oriental.

Recordem que Una mà de contes ha adaptat també diveros Contes de les mil i una nits Un complement ideal per a retrobar-nos amb la Xahrazad, l'Aladí, el Sindbad...