Anar a l'escola

Haigdef


Bona pregunta... Qui no se l'ha fet almenys una vegada al llarg de la vida? Els nens i les nenes acostumen a preguntar-ho sovint. D'aquí l'interès de llibres que facin comprendre que a l'escola s'aprenen coses noves, es coneixen persones noves i s'hi viuen experiències úniques. Pat Thomas, l'autora del llibre, és psicoterapeuta i sap com ajudar als infants a afrontar les situacions noves amb què s'aniran trobant.


Supersaradef


A través del text de la Cressida Cowel i de les l il·lustracions de Rusell Ayto descobrim el primer dia d'escola de la Super Sara: resulta ser una experiència ben divertida.


Didoescola


Un llibre-joguina, amb desplegables, imatges per pintar, endevinalles… al voltant de la trobada d’en Didó a l’escola amb la senyoreta i els amics.


Poldef2


La història d’en Pol, un nen que, després de fer diverses activitats i conèixer als seus companys, acaba convençut que l'escola és un lloc on val la pena d'anar.

 


Bibidef


La Bibi, com tants nens i nenes, no tenia cap ganes d'anar a l'escola, però després del primer dia de classe, va canviar d'opinió ràpidament


Novulldef


Són tantes les situacions en què nens i nenes diuen "No vull" que Carles Cano ha dut a terme una col·lecció de dotze contes amb el títol encapçalat per aquesta expressió de rebel·lia. No hi podia faltar el "No vull anar a l'escola"


Esclla


Un llibre que descobreix als més petits com és l'escola, amb divertides il·lustracions i pestanyes amb sorpreses per explicar les activitats que es duen a terme en un dia al parvulari. Un llibre que no només treu la por a l'escola, sinó que fomenta el desig d'anar-hi i gaudir-ne.