Els cinc sentits

Sentitspoldef


Amb els ulls, les orelles, el nas, la llengua i les mans, en Pol descobreix dia a dia el món que l’envolta. Un llibre sobre els cinc sentits, amb preguntes i jocs per gaudir amb els més petits.


Salixdef


Sàlix i els sentits explica, amb dibuixos, textos breus i contes, la història d'un pallasso i dos germans. A través de les seves aventures en diferents llocs i situacions (un restaurant, la Festa Major, la consulta de l'oculista, la platja, una casa de colònies) els protagonistes aniran descobrint els cinc sentits.

El llibre forma part d’un projecte pensat per facilitar el treball dels sentits a l’educació infantil.
 


Illadef


Lola s'ha de quedar tota sola a casa, per primera vegada. Sense el pare i la mare, qui li farà les carícies que tant li agraden? La Lola ben aviat té una idea: construirà la seva “illa de les carícies”


Teodef


Què no descobreix en Teo, el popular personatge creat pel col·lectiu Violeta Denou? Doncs sí, també podem acompanyar en Teo en la descoberta dels cinc sentits, en una de les diverses sèries que protagonitza.


Extraviatdef


Una història plena d’aventures i misteris que té oom a fil conductor la investigació del Dr. W (protagonista d’una sèrie del Súper 3) a la recerca d’un sentit que ha perdut. Però quin sentit és?


Nasdef


Un llibre que segurament l’haureu de trobar en una biblioteca, però val la pena: un clàssic de la literatura russa que poden llegir amb gust tant els joves com els adults.

Un accident a la barberia fa que el major Platon Kovalev es quedi sense nas… Una parte del cos del protagonista adquireix vida pròpia.

Una bona ocasió per descobrir també el fantàstic il·lustrador Guennadi Spirin i revisar la increïble versió cinematogràfica animada amb agulles per l’incomparable Alexeieff.
 


Negredef


Un llibre que ens obliga a plantejar-nos com coneixeríem els colors si ens faltés la vista: en Tomàs, un nen cec, és capaç de tocar i sentir el gust dels colors, mentre el seu amic només els pot veure…

Tot negre, amb la il·lustració en relleu i un text que es pot llegir també imprès en braille, El llibre negre dels colors és una obra singular que aporta noves experiències sensorials.