Els oficis

Degranvullserdef


En els llibres d'aquesta col·lecció les Tres Bressones descobreixen als més petits què haurien de fer, com haurien de vestir, quins estris utilitzarien... si volguessin ser bomberes, cantants, astronautes, detectius, esportistes, metgesses, cuineres, perruqueres, pofessores, veterinàries...

 


Voldriadef


Jo astronauta, jo pagès, jo ballarina, jo mariner... “Jo voldria ser” és una col·lecció que vol acostar els nens i les nenes a diferents professions amb un llenguatge poètic.
 


Degranvullser


Què millor que un personatge famòs per la passió i reconeixement amb què ha exercit la seva professió, ens expliqui en què consisteix aquesta feina: Ferran Adrià… cuiner!; Tomàs Molina… home del temps! ; Lluís Llach…Cantautor! ; Pasqual Maragall … alcalde!


Elsoficisdef


En POQUES PARAULES ... és una col·lecció de llibres per a nens i nenes a partir de 3 anys, que estimula la curiositat, transmet coneixements i diverteix. Els tema dels oficis és perfecte per a treballar aquests aspectes.


Ofarnaudef


L'Arnau té un problema: no sap què serà quan sigui gran. Vol ser botiguer, bomber, mestre... de tot! Quan escull un ofici, sempre en vol un altre...


Juguemdef


Els contes de la col.lecció Folklore van adreçats als nens d'Educació Infantil i Primària. Es recullen en aquest llibre els refranys, cançons i poemes més populars i adients sobre els oficis.


Aprendef


En les pàgines d'aquest llibre trobaràs els passos que cal seguir per poder dibuixar i donar color als personatges de cada ofici i els seus estris. Només cal paper, llapis i alguns colors.

A partir d'aquesta idea, et proposem continuar dibuixant els oficis, els seus uniformes i les seves eines, amb el Taller de dibuix d'Una mà de contes. Trobaràs molts suggeriments en els oficis representats en diversos contes del programa.