Llibres en anglès i bilingües

Animalfabetdef


Aprendre el nom dels animals en anglès, construir i jugar amb formes i figures... Un llibre que és també un diccionari anglés-català i a més una introducció a l’origami (cultura japonesa): quan es munta cadascuna de les 26 lletres de l'abecedari AnimAlfabet, apareix un animal que té aquesta lletra com a inicial. Més informació i activitats relacionades en el web de l'editorial Coco Books.
 


Susannadef


Acompanyeu la Susanna en la seva divertida recerca del mitjó perdut! Edició bilingüe en català i anglès, inclou al final del llibre un glossari molt útil per a repassar els colors i els números apresos.


Lookatmedef


Look at Me! repassa de manera divertida les pars del cos d'un nen, explicant la funció de cadascuna d'elles. Aquest llibre forma part de la col·lecció Wise Foxes, contes il·lustrats en anglès que permeten als nens i nenes familiaritzar-se amb les estructures, el vocabulari i la fonètica d'aquesta llengua.

Podeu veure, llegir (i escoltar!) Look at Me! en aquest enllaç


Caputdef


A la Colecció Contes Bilingües Català-Anglès de l'Editorial Susaeta podeu trobar els contes clàssics més coneguts, molts dels quals formen part també de la col·lecció d'Una mà de contes.


Wooddef


The Wood és un conte en anglès per als nens i nenes que inicien el seu aprenentatge en aquest idioma. Els tres personatges del conte són en Michael, la Mary i en Peter i la història té lloc en un context prou conegut i estimat pels infants com és el bosc.


Jardidef


Jardí de versos d’un nen és un recull de poemes per a infants i joves de l’escriptor escocés Robert Louis Stevenson. Stevenson navega pels mars de la imaginació, invoca els fantasmes i les pors d'un nen i rememora la màgia de les lectures i els jocs infantils

A Child’s Garden of Verses és el títol original del poemari que conté algunes de les peces més populars de la poesia infantil en llengua anglesa.


Rfdef


Tant els Pinker Tones com Miquel Gallardo són vells coneguts d'Una mà de contes, on han participat com a músics i il·lustrador respectivament. Aquest llibre-disc bilingüe (castellà i anglès) ens presenta les històries paral·leles del Rolf (un nen de Barcelona) i de la Flor (una nena de Nova York) que s'acaben trobant amb cançons que acompanyen la narració.