El cos humà

Senyoranatomiadef


Aquest original llibre per als més petits mostra les semblances i les diferències entre el cos femení i el masculí i ajuda als més petits a identificar algunes de les parts del seu propi organisme i a entendre què passa dins d'ell.
 


Endevinallesdef


Recull d'endenalles al voltant del cos humà, amb pistes i il·lustracions per facilitar-ne la comprensió als més petits. Si us interessa aquest tema, podeu complementar el llibre a partir amb aquest enllaç


Interactiudef


Un llibre amb solapes, rodetes, desplegables i altres elements interactius per fer conèixer el cos humà d'una manera amena i instructiva.


Perquemenjardef


Per poder jugar, córrer i saltar hem de menjar. En aquest llibre, els nens i les nenes descobriran tot el que el nostre cos necessita per a estar sans i en forma. En ell s'expliquen els principals grups d’aliments i s’indiquen molts consells d'alimentació. A partir de 6 anys.


Monstruos


L'eminent cardiòleg Valentín Fuster i els personatges de Barrio Sésamo mostren als infants com adquirir hàbits saludables. Amb receptes en què s’explica la funció de cada aliment en una alimentació sana.


Descobreixjugadef


"El cos" és un llibre que forma part de la col·lecció "Descobreix i juga" de l'editorial McMillan, caracteritzats pel fet de contenir material que pot servir de referència per al treball escolar, amb nombrosos elements interactius que faciliten l'aprenentatge, com solapes, rodes, acetats, etc.


Mariamalaltadef


Amb aquest llibre, els nens i les nenes aprendran tot allò que han de saber sobre com és una visita al pediatre, com són les malalties infantils més freqüents... La doctora Roca explica molt bé a la Maria perquè li fa mal la gola...


Petsdef


Algú ha vist un dofí tirar-se un pet? Aquesta és una de les preguntes que surten del cap de la Laura. Descobriu quines van ser les altres preguntes i divertiu-vos amb una conversa sorprenent, amb humor i intel·ligent, entre una nena i un pare que gairebé ho sap tot