A casa

Unlavaboperatots


Aquest llibre forma part de la col·lecció La llar dels contes, una sèrie de l’editorial Barcanova que mostra com els espais d’una casa –menjador, cuina, habitació, lavabo…- poden ser l’escenari de contes.


Adormirnil


El ritual domèstic d’abans d’anar a dormir, en una família d’hipopòtams en què el pare no ho té fàcil, doncs el seu fill Nil prefereix fer qualsevol cosa abans que dormir… Marcus Pfister, l'autor d'El peix irisat, ha fet una sèrie sobre el petit hipopòtam Nil (Bertie en la versió original, Hipo en castellà) i el seu pare.


Endevina


Un sorprenent llibre de Gerda Muller per als més petits, sense paraules, però ple de preguntes i d’indicis: de qui són aquestes petjades que ens fan recórrer visualment la casa? A quina acció corresponen?


Lacasadelatamara


Un llibre-capsa, que es desplega i transforma en una casa de nines plena de sorpreses, amb mobles per muntar seguint els textos del diari personal de la ballarina russa Tamara Karsàvina.


Alla_onviuenelsmonstres


Un dels grans àlbums il·lustrats de tots els temps, un clàssic adaptat també al cinema. Maurice Sendak (1928-2012) ens proposa un viatge inoblidable entre la realitat i la fantasia.


Micasaazul


Un viatge per l’Univers, a través dels ulls d’un nen que fa que tot el món sigui casa seva mitjançant el somni. Un llibre de gran format i desplegable, escrit per l’editor de Rue de Monde, Alain Serres.


Lacasa


Aprendre Història a través de l'evolució d’una casa habitada des del segle XVII, amb unes il·lustracions de Roberto Innocenti suggeridores de mil històries particulars. Tan fascinant per a petits com per a adults.