La Lluna i més enllà

Conqlluna


Un llibre per conèixer tots els detalls de la cursa espacial de manera visual, amb fotografies, il·lustracions, gràfics, plànols de les naus. Però per saber de què va... millor que us ho expliquin els joves lectors protagonistes d'un capítol de la sèrie De què va?, dedicat al llibre La conquesta de la lluna, que podeu veure en el web de Súper 3.


Footprintsonthemoon


L'equip de Barcelona Moon Team recomana aquest llibre en què el conegut autor Mark Haddon explica la fascinació per la Lluna que sentia quan era un nen i l'emoció del moment en què hi va arribar el primer home.


Dqfglalluna


Com s'ho faran els animals de la selva per arribar a la lluna? Un conte molt suggeridor per als més petits que pot ser llegit a les classes de biblioteca de l'escola Estalella o representat per l'Equip docent d'Educació Infantil Escola Eladi Homs de Valls.


Dretshumanscarrer


Aquest llibre és una iniciativa de l’Institut de Drets Humans de Catalunya. Una eina per explicar, aprendre i pensar els drets humans a partir de contes que escenifiquen cadascun dels trenta articles de la Declaració Universal dels Drets Humans. L’article 8 té com a protagonista la Lluna.


Devueltacasa


Oliver Jeffers ha fet una sèrie de llibres amb el mateix protagonista, un nen amb una curiositat il·limitada que en aquest conte arriba a la Lluna i s’hi trobi amb un extraterrestre… Es poden fer moltes activitats a partir del llibre, com es pot comprovar amb propostes fetes a partir de la versió original anglesa del llibre.


Llunaplena


Un llibre com a objecte d’art, en blanc i negre, que celebra la lluna i la nit, la llum i les ombres, amb il·lustracions en encunys fets amb làser. Aquesta obra d’Antoine Guilloppé ha estat comparada amb clàssics com Nella notte buia de Bruno Munari.


Hc


L'adaptació cinematogràfica de Martin Scorsese ha tornat a l'actualitat la novel·la infantil i juvenil de Brian Selznick La invenció de l'Hugo Cabret, que basa el seu argument en el redescobriment de Georges Mèliès, pioner del cinema i autor de la meravellosa pel·lícula Voyage dans la Lune (1902).