Mar de contes

Sindbad_copia


El Sindbad de Les mil i una nits protagonitza també Sindbad el marí, la versió del conte que podeu veure a Una mà de contes, amb guió de Núria Figueras i il·lustració de Xavier Puigmartí.


Viatgeencalma_copia


Aquest llibre d’Editorial Joventut conté dos famosos poemes breus de Goethe, amb il·lustracions que ens apropen als sentiments d’aquest autor clàssic.


Lauraijoan_copia


La Direcció General de Recerca (DGR) publica regularment des del 2007 una col·lecció de contes (amb guies didàctiques) protagonitzats per la Laura i en Joan, que tenen la recerca com a element principal de la seva trama. En aquest cas, la recerca se centra en la biologia del fons marí.


Elpeixirisat


El Peix irisat és el protagonista d'una sèrie de contes creats per Marcus Pfister. Del paper va passar a la pantalla en una sèrie televisiva que ha estat emesa pel Súper 3. Aquests contes han generat i generen nombroses activitats escolars: els treballs recollits per la Biblioteca de l'escola Folch i Torres d'Esplugues en són un exemple.


Digueson


Busqueu i trobeu els animals que habiten els oceans... SI us agrada aquesta activitat, podeu també buscar imatges en què hi surtin animals marins i triar un conte del nostre web...


Misteri_s


La professora Montse Pla ens proposa un viatge a la recerca d'el misteriós tresor de la Mediterrània. Un bon pretext per llegir i escoltar Maria del Mar Bonet i per explorar els imaginatius mapes d'Abraham Cresques.