Contes entrellaçats

Una mà de contes posa en marxa un Taller de Contes. El CEIP Dovella col·labora en una experiència pilotAl llarg del segon trimestre del curs 2008-2009 s'ha desenvolupat un projecte de col·laboració entre l'equip de producció i realització d'Una mà de contes i el CEIP Dovella, seguint una proposta de posar en marxa un Taller de Contes: en col·laboració amb el Grup Iref s'han seleccionat una sèrie de casos i s'ha escollit el CEIP Dovella de Barcelona per fer-hi una experiència pilot.

A través de les mestres Marga Ors (mestra de Dovella i col·laboradora del Grup Iref) i María José Valdés (tutora del grup de 1r de primària que ha realitzat l'experiència). un equip de gravació d'Una mà de contes va acudir a l'escola per enregistrar les escenificacions que els nens (els óssos) i les nenes (la Rínxols) del grup havien elaborat a partir del conte Rínxols d'or.

Aquest primer capítol del Taller de Contes, junt amb els altres en què s'hi està treballant, començaran a emetre's a partir del curs vinent.

En aquest apartat del blog podem veure aquest programa pilot i un conjunt d'imatges sobre el procés de treball a l'escola.


tornar a l'índex de Contes entrellaçats