L'estiu, les vacances

Senyorestiudef


Aquest llibre forma part dels Llibres de temporada de l’editorial Salvatella, on podeu trobar també Quan arriba… el senyor Hivern, la senyora Tardor o la senyora Primavera. Els contes de les estacions van sorgir de la necessitat pedagògica d'explicar als infants de llar d'infants i d'Educació Infantil els fruits de les estacions com pauta educativa-trimestral.


Quimdef


Un llibre original en la seva combinació d’il·lustració, fotografia i text per a explicar les aventures d'un ratolí de vellut que vol saber on és la platja i com són els peixos de debò.


Simo_def


Simó, un nen en edat de descobrir el món i que no se separa mai del seu dinosaure, és el protagonista d’una sèrie de l’editorial Tusquets que es caracteritza per l’exploració de models familiars i entorns socials diferents dels tradicionals que figuren en la majoria dels llibres infantils.


Vidacontedef


El divertit diari d’en Derek, un nen de dotze anys que explica en primera persona les aventures d’un estiu en què descobrirà un secret important. Les vinyetes que il·lustren el llibre són obra del fill adolescent de l’autora. Un llibre que és també una font de recursos i activitats educatives


Zefirdef


En aquest lliurament de les aventures de l’elefant Babar, la sèrie immortal de Jean de Brunhoff (1899-1937), tot el protagonisme és per al simpàtic mico Zèfir.

Babar va ser creat el 1931 i, amb motiu del seu 80 aniversari, el Museu d’Arts Decoratives de Paris li va dedicar una important exposició commemorativa.


Saidadef


Ferran té onze anys, és fill únic i espera amb il·lusió i temor l’arribada de Saïda, una petita sahariana que la seua família acull durant l’estiu… El tema central de Les vacances de Saïda és l’acolliment, la generositat, la solidaritat entre els éssers humans. Sobre el llibre s’han desenvolupat un conjunt de propostes didàctiques.


Fmdef


Sisè volum de la sèrie protagonitzada pel detectiu Felip Marlot i adreçada als lectors joves. El seu autor, Joaquim Carbó, serà el protagonista d’un dels nous contes d’Una mà de contes, dedicats a la vida d’escriptors i escriptores d’avui.