Els aliments

Lameldef


La mel forma part d’una col·lecció de llibres il·lustrats sobre l’alimentació humana, en la qual hi figuren altres llibres dedicats al pa, l'oli, la llet, el sucre, la sal i el vi. Cada llibre inclou una part central de divulgació, una secció amb vocabulari, dites i refranys relacionats amb el tema i una recepta de cuina amb l'aliment presentat.


Quehihadef


Llibre-reportatge, ple de dibuixos i fotografies, amb textos manuscrits i mecanografiats que ens expliquen el camí que recorre la farina fins que arriba a convertir-se en una barra de pa, un panet o una pasta. Finalitza amb "Com fer pa a casa"


Castanyadadef


La preparació d’un aliment singular que és el protagonista d’una celebració que cada any es du a terme tant a les cases com a les escoles. Aquest llibre forma part de la col·lecció Què celebrem?, pensada per introduir els més petits en les festes i celebracions de la nostra tradició cultural: Sant Jordi, la castanyada, Nadal, Carnestoltes…d


Vullmenjardef


Un llibre-joguina molt divertit que explica als més petits en edat pre-escolar com han de menjar per fer-ho correctament com els grans,. Pares i educadors trobaran en aquest llibre una forma didàctica d’ensenyar hàbits als nens.


Dracnyamdef


Material de treball per a nens i nenes del cicle mitjà d'educació primària, sobre els conceptes bàsics de la seguretat alimentària: la higiene i la correcta preparació i conservació dels aliments. Així com el seu valor nutritiu conservació més utilitzats i l'etiquetatge.

Els continguts d'aquesta edició es poden descarregar en format pdf
 


Comequetecomedef


Un llibre pop-up que ens ajuda a conèixer diversos aspectes de la nutrició d’una manera visual i atractiva, amb desplegables i parts mòbils.


Fadaalimentsdef


Conte que acompanya el llibre Què hi ha per sopar? I que té com a objectiu que els infants valorin els aliments a través dels colors i s’adonin que una dieta sana no és avorrida ni monòtona.