Súpers!


Nova revista

JULIOL 2015

En Desmond vol que els dies de glòria tornin al seu castell i necessita grans artistes de circ. És evident, però, que en Pau i en Fluski no ho fan gaire bé i en Desmond està molt desanimat. Necessitarà l’ajuda de tots els súpers per poder retornar la màgia del circ al castell.

Subscriu-t'hi
Avís

Súper, estàs a punt de sortir de la web del canal Super3 per entrar a l'apartat de subscripcions de la revista "Súpers!". Com que és una web d'adults, entra-hi amb el teu pare/mare o tutor.

D'acordTanca

L’ENTREVISTA D’EN FLUSKI

T’agraden les cançons dels Txarango? En aquest número, en Fluski ha parlat amb els components del grup perquè, a part de músics, són també amants del circ. Sembla, però, que en Fluski vol aprofitar l’entrevista per incorporar-se al grup com a guitarrista. Creus que li diran que sí?

M’ENCANTA

Súper, vols aprendre a fer malabars amb la Lila? Anima’t i així podràs participar al concurs “Un estiu de circ”!

PÒSTER

Súper, ja has vist l’estrena d’aquest estiu? Descobreix tots els personatges de “Misterioses ciutats d’or” amb aquest pòster exclusiu!

TOTS ELS SECRETS DE...

Súper, ja tens cançó per cantar i ballar aquest estiu! “Arkandú” és el nou videoclip de la família del “Super3”. Descobreix-ne la lletra i les imatges.