Super3
 

STARLA I LES AMAZONES DE LES JOIES


Personatges


Caluixa

Germana de la Reina Anya i tieta de l'Starla, la malvada Caluixa no ha perdonat mai a en MerlÝ que no li lliurÚs la Joia del Sol per convertir-la en reina d'Avalon. Amb el poder de la Joia Negra ha aconseguit enviar en MerlÝ als reialmes ocults del mˇn mÓgic i tÚ la intenciˇ d'apoderar-se del reialme d'Avalon. Perversa, cruel i d'all˛ mÚs maliciosa, a la Princesa Caluixa sempre l'acompanyen dues mosteles amb cua de dinosaure que tenen la capacitat d'ensumar la MÓgia Salvatge, la seva manera de trobar les Joies Encantades que li permetran dominar Avalon. Per moure's per la terra de la mÓgia ho fa amb una mena de carruatge de fusta transportat per un drac anomenat Grim.


Starla

La Princesa Starla, filla de la Reina Anya i del Rei Jared, viu al Palau de Cristall. A la Cerim˛nia del Cercle de l'Amistat hi coneix l'Estrella, un unicorn volador que comparteix amb ella la Joia del Sol. Aix˛ la converteix en Amazona de les Joies. Aviat esdevindrÓ la cap de les Amazones, que tenen la missiˇ de recuperar i protegir les Joies Encantades d'en MerlÝ, les pedres mÓgiques que duen les regnes del Reialme d'Avalon, un indret ple de mÓgia. Bonica, presumida, amb un cor molt gran i una mica consentida, a l'Starla li encanten els vestits extravagants i les festes reials, per˛ sobretot, la torna boja fer-li la gara-gara a en Drake, en Senyor dels LLops.


TÓmara

TÓmara Ús la propietÓria de la Joia del Cor, que tÚ el poder de curar i d'entendre els animals. Els seus pares, en Doc i la Charity, porten la Granja de la Terra del Cor, el lloc on hi creixen els futurs animals mÓgics, per aix˛ sovint la veurÓs envoltada d'animalons: en Cleo, en Sugar i l'Spike sempre sˇn amb ella. Maternal, servicial i molt entenimentada, la TÓmara Ús de les que no fa mai enemics. Li encanta cantar canšons d'amor i d'amistat. De fet, la m˙sica Ús la seva gran passiˇ, i fins i tot es fa els seus propis instruments. La reconeixerÓs de seguida, perquŔ sempre li agrada anar vestida amb roba de color verd.


Fallon

PropietÓria de la Joia de la Lluna, que, entre altres, tÚ el poder de crear ilĚlusions ˛ptiques, la Fallon sovint s'estima mÚs anar-se'n amb els nois a fer curses amb el seu unicorn, la Lluna, que no pas quedar-se amb l'Starla i la TÓmara. Esportista, agosarada i molt decidida, la Fallon Ús capaš de superar qualsevol obstacle, sobretot amb el recolzament de la seva amiga de l'Ónima, la Lluna, amb qui comparteix tots els secrets. EstÓ una mica disgustada amb els seus pares, l'Alfred i la Winerva, perquŔ no van assistir a la Cerim˛nia del Cercle de l'Amistat el dia que li van lliurar la Joia de la Lluna, per˛ amb el temps aprendrÓ a perdonar-los i, de mica en mica, refarÓ la relaciˇ que tÚ amb ells.

torna