El Super3 és l’univers infantil català de referència. Té com a objectiu aconseguir que els súpers hi trobin un espai d'entreteniment de qualitat, i també una finestra propera per crear, expressar-se i relacionar-se. A banda de ser el canal infantil de Televisió de Catalunya, destinat a un públic fins als 14 anys, el Super3 s’acosta a tots els súpers a través del web super3.cat, de la revista “Súpers!”, de la Festa dels Súpers i d’un club que ja té prop d’un milió i mig de socis.

  1. El canal de televisió Super3
  2. La web super3.cat
  3. El club Super3
  4. La revista "Súpers!"
  5. Les aplicacions mòbils
  6. La Festa dels Súpers i altres esdeveniments

1. El canal de televisió Super3

El Super3 alterna l’emissió de sèries, pel·lícules i programes, amb la ficció protagonitzada pels personatges de la família del Super3. Cal destacar la introducció de continguts en anglès a través de la iniciativa “Super English Day”.

Programes

El Super3 emet programes de qualitat adreçats a infants de totes les edats.

Sèries i pel·lícules

El Super3 aposta per sèries d'èxit i pel·lícules que són senyal d'identitat del canal.

La família del Super3

La família del Super3 s'encarrega de la continuïtat del canal mitjançant les seves divertides històries.


2. La web super3.cat

A super3.cat es poden trobar les sèries i programes del canal, jugar a més d’un centenar de jocs de creació pròpia, escoltar la música del Super3, trobar una pila de superactivitats gratuïtes per fer amb el carnet de súper i participar en tot tipus d'accions i concursos. La web també és un espai de trobada entre tots els súpers, on poden intercanviar les seves opinions.


3. El club Super3

El Club Super3 és una comunitat única. Des de la seva creació, compta amb prop d’un milió i mig de socis. Tots els socis tenen el carnet de súper, amb què poden fer un munt de superactivitats gratuïtes repartides per tot el territori i d’àmbits molt diversos, com ara navegar a vela, gaudir de circuits d’aventura, d'esquiar, de patinar, visitar museus, anar al cinema, al teatre, a concerts...

A més, el dia del seu aniversari, els súpers reben una felicitació i l’obsequi de diverses invitacions.

Els súpers també poden fer servir el carnet per participar en concursos o per gaudir de les experiències que proposen les diverses edicions del Superdia o del Supercapdesetmana.


4. La revista "Súpers!"

La revista "Súpers!" és l’esperit del Super3 en format paper. Mitjançant els personatges de la família del Super3 i els valors educatius i d'entreteniment que li són propis, acosta els nens i nenes a la natura, l'esport, la ciència i la cultura, a través de jocs d’enginy, endevinalles, experiments, manualitats, còmics i moltes altres propostes d'interès.


5. Les aplicacions mòbils

Les aplicacions del Super3 permeten l'accés de l'univers del Super3 als dispositius mòbils.


6. La Festa dels Súpers i altres esdeveniments

La Festa dels Súpers és l’esdeveniment que sintetitza més bé l’essència del Super3. Gratuïta i oberta a tothom, acosta les famílies d’arreu de Catalunya i en potencia la integració a través de la llengua i la cultura catalanes. Reuneix tots els programes i els personatges del canal perquè els súpers els puguin veure de prop. I alhora, convida el teixit cultural, empresarial i institucional a col·laborar-hi per desplegar valors com la integració, la solidaritat, el respecte, l’ecologia...

El Super3 també organitza altres esdeveniments, com els concerts dels SP3, el grup musical del Super3. A banda d'organitzar-ne, també participa en altres esdeveniments d'interès.


Trobareu més informació a la secció "Mares i pares".