El canal Super3 és el canal infantil de Televisió de Catalunya, destinat a un públic fins a 14 anys, amb un horari d'emissió que va de les 6 a les 21.30 hores, per TDT. També es pot veure en directe per internet.

L'objectiu del canal és aconseguir que els súpers hi trobin un espai de diversió i entreteniment de qualitat, i una finestra propera per crear, expressar-se i relacionar-se.

El canal Super3 és un canal multiplataforma.

  1. Televisió
  2. Portal super3.cat
  3. Club d'"activitats carnet"
  4. Esdeveniments


1. Televisió

La programació del canal la formen sèries i pel·lícules d'animació, i els programes de producció pròpia. La família del Super3 continua gestionant el Club, i els seus personatges aniran apareixent en el canal.

La família del Super3 (el Roc, la Lila, l'Àlex, el Fluski i el Pau), juntament amb la veïna, la Pati Pla, i el seu tiet, el malvat Sr. Pla, donen continuïtat al nou canal.

Els programes

MIC (per als petits, fins a 6 anys)

Descobreix el món del Mic, un nino fet de llana, rialler i trapella, que viu aventures amb el seu millor amic: en Cincsegons.

Tots els dies de la setmana, a les 9 i a les 17.15

Una mà de contes (de 5 a 9 anys)

El programa presenta nous contes amb propostes ben diferents.

De dilluns a divendres, a les 18.05

TAGS (Per a "tàguers" entre 10 i 14 anys)

Estigues a l'última amb el Zep, la San, el Rüls i l'Aidi en videojocs, cinema, música, humor, esport... Encara no coneixes els jocs multijugador de Tags.cat?

Diumenges, a les 12.45

INFO K (L'informatiu pensat per a tu, sobretot si tens entre 8 i 14 anys.)

Per estar informat de les notícies que passen al món, a les escoles, a la música, al cinema, als esports, al medi ambient, a l'espai i també algunes curiositats...

De dilluns a divendres, a les 19.30
Diumenge, a les 20.45 (resum setmanal)


FISH&CHIPS (concurs en anglès per a tots els súpers!)

Posa a prova el teu anglès jugant, ballant i rient a lot. Are you ready?

Els dissabtes a les 12.45Superveterinaris (Per a tots els súpers que els agradin els gossos)

Un grapat de propostes senzilles i entretingudes per educar el teu gos i divertir-vos plegats.De què va? (Per a tots els súpers a qui els encanti llegir)

Pirates, vampirs, bruixots i, fins i tot, un home bala. Llibres i més llibres comentats per un grup de súpers.ELS EXTRAORDINARIS (Un programa per als més curiosos)

Una bici, un caramel, un llapis... Tots els objectes que t’envolten tenen una història al darrere. Amb aquest programa les descobriràs!Pica Lletres (concurs per aquells que saben lletrejar a gran velocitat)

Un munt de concursants d’arreu de Catalunya demostraran que no hi ha paraula que no sàpiguen lletrejar. Els seguiràs el ritme?Les sèries

El canal Super3 aposta per sèries d'èxit que són senyal d'identitat del canal, com ara "Doraemon", "Els pingüins de Madagascar" i "Tom i Jerry", i per estrenes que deixaran els súpers amb la boca oberta.


2. Portal Super3.cat

El portal Super3.cat acull totes les cares, programes i sèries noves del canal. A més a més, ofereix jocs i continguts exclusius per als súpers.


3. Club d'"activitats carnet"

Més que mai, aquest canal comptarà amb la participació de tots els súpers que formen part del club infantil més gran d'Europa. El carnet continua sent la representació de tot el que poden fer els súpers. A part de les 180 activitats a què tenen accés de franc, els súpers tindran ara propostes renovades i més avantatges carnet.


4. Esdeveniments

Al llarg de l'any, el Club Super3 organitza molts esdeveniments socials, culturals, esportius i solidaris arreu de Catalunya i hi participa. El més important, la Festa dels súpers.

Els SP3 són el grup musical del Super3 i són els encarregats de cantar i ballar les cançons del Club.

Trobareu més informació a la secció "Mares i pares".